Szolgáltatások

 

Munkaerőpiaci szolgáltatások

Munkaerő-piaci információk nyújtása munkáltatóknak – a célcsoport ez esetben az állásokat hirdető vagy nem hirdető munkáltatók, akikkel az egyesület kapcsolatban állhat, vagy megtalál különböző adatbázisokban, cégnyilvántartásokban.
Munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtása munka iránt – ebben a témában az aktív munkakeresők az érdekeltek, akik különböző csatornákon keresztül fognak értesülni a Soproni TIT által kínált szolgáltatásról.
Pályatanácsadás – Pályaválasztási tanácsadás – olyan személyek kaphatnak segítséget, akik pályájuk elején állnak és nem rendelkeznek tapasztalattal.
Egyéni álláskeresési tanácsadás – aktív vagy inaktív álláskeresők, leépítéssel fenyegetettek, pályaválasztás előtt állók, 50 év felettiek… stb. Egyénre szabottan kapnak hasznos tanácsokat.
Álláskeresési technikák – olyan személy, aki állást keres magának; lehet ő pályakezdő, 6 hónapnál régebb óta állást kereső, létszámleépítéssel fenyegetett.
Pályatanácsadás – Pályamódosítási tanácsadás – pályájuk elején álló, vagy váltani kívánó: elavult szakmai végzettséggel rendelkezők, téves pályát választottak, egészségügyileg hátrányos helyzetűek tanácsadása.
Állás-és képzési börze – minden eddig felmerült csoport érintett.

 

Konferencia-és rendezvényszervezés

A Soproni TIT fontosnak tartja a tudomány, a kultúra terjesztését és minél szélesebb körben való megismertetését.
Az elmúlt évtized során számos hazai és nemzetközi tudományos konferenciát és workshopot szervezett a NyME karai számára, valamint különféle tematikus napokat a kulturális érdekességek és újdonságok bemutatására a város lakosságának.
A szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel, a közreműködő kollégák lelkiismeretes munkájával megvalósuló rendezvényeit minden esetben megrendelői elégedettséggel eredményezték.
Rendezvények és konferenciák szervezését saját termeinkben és idegen helyszínen egyaránt vállaljuk.

 

FIT-Fordítóiroda
E-mail: forditoiroda@sopronitit.hu
Telefon: 70 434 0715

 

Kommunikációs tréningek – jelenleg nem elérhető nálunk!

 

Pályázatírás és projektmenedzsment

Vezető pályázatírónk okleveles közgazdász, idegenforgalmi szakmenedzser, EU pályázati projektvezető végzettséggel, s több, mint 10 éves pályázatírói és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkező szakember. Az irányításával működő pályázatíró csapat már számos nyertes pályázat tervezését, megírását és lebonyolítását tudhatja magáénak.

Szolgáltatásunkat ajánljuk elsősorban:

  • Vállalkozásoknak
  • Iparosoknak
  • Önkormányzatoknak
  • Iskoláknak
  • Egészségügyi – és szociális szervezeteknek

Megrendelőnk különböző díjazási formák közül választhat:

  • Fix pályázatírói díj
  • Csökkentett pályázatírói díj + sikerdíj
  • Csökkentett pályázatírói díj + csökkentett sikerdíj + projekt menedzsment

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén:
E-mail: sopronitit@sopronitit.hu
Telefon: 99 511 630; 70 4143994