Oktatóink

att Dr. Tóth Attila

Fog és szájbetegségek fogszakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan fogszakorvos

A szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen szereztem fogorvosi diplomámat, majd fog és szájbetegségek, ill. konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Szakterületeim: fogpótlások, esztétikai fogászat, teljes körű fogászati ellátás. A fogorvosi ellátást Sopronban már több mint 10 éve, igényességgel, alapossággal nyújtjuk vállalkozásunkban. Angol, német és olasz nyelven is beszélek. Szabadidőmben festek. Több évtizede tanítom az egészségügyi szakmai tantárgyakat fogászati asszisztenseknek és klinikai fogászati higiénikusoknak. 2014. óta felnőttképzési programszakértő vagyok egészségtudományi szakterületen.

 


 

Andrónyi Ármin

 

 

Dr. Andrónyi Ármin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomáztam 2012-ben. Az egyetem elvégzését követően a rezidens éveimet Keszthelyen végeztem, majd Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. 2015 óta Sopron város 6. számú fogászati körzetének ellátása a feladatom. Munkám során külön hangsúlyt fektetek az adhezív technikák adta lehetőségekre, és a fogászati prevencióra.


24162_103749709665880_6336401_n Sipőcz Katalin

Diplomás ápoló, egészségügyi menedzser

A Semmelweis Egyetem  Egészségügyi Főiskolai karán szereztem diplomás ápolói illetve egészségügyi menedzser végzettségeimet. 40 éve dolgozom szociális egészségügyi ellátó területen, 2005 óta a SOSZI Idősek Otthona intézetvezező főtanácsosa vagyok. Több évtizede tanítom az egészségügyi és szociális képzések tárgyait. 2014. óta felnőttképzési programszakértő vagyok egészségtudományi szakterületen.


 Bodane_Gyuru_Vanda Bodáné Gyürü Vanda

Egyetemi okleveles ápoló, élelmiszer-minőségbiztosítási agrármérnök

Diplomás ápoló és egyetemi okleveles ápolói végzettségeimet a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai karán szereztem. 19 éve dolgozom a szociális-és egészségügyi területen, 2014 szeptembere óta a Soproni Szociális Intézmény Idősek Otthona főnővére vagyok. 15 éve folyamatosan részt veszek egészségügyi és szociális képzésekben oktatóként és vizsgáztatóként. 2014. óta felnőttképzési programszakértő vagyok egészségtudományi szakterületen. 

Ávár Andrea

 

 

Ávár Andrea

Egészségügyi szakoktató és főnővér

25 éves egészségügyi szakmai gyakorlattal rendelkezem. Nagy tapasztalatom van a szakközépiskolai és a felnőttoktatásban egyaránt. A szükséges elméleti tudás tanítása mellett nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatiasságra. Munkámat és előadásaimat a betegközpontú szemléletmód jellemzi. Fontosnak tartom a hallgatók hivatástudatának felkeltését, fenntartását.


 Kocsis Zsuzsa Kocsis Zsuzsanna

Okleveles pedagógia tanár, szociálpedagógus, csecsemő- és kisgyermek nevelő

Végzettségeimet a Nyugat magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karán szereztem. 33 éve dolgozom a bölcsődei ellátásban. 2007 óta az egyesített Bölcsődék intézetigazgatója vagyok. Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezem az oktatás területén is, mind egyetemi, mind pedig a felnőttoktatásban.


 

3

 

 

Venczelné Nagy Andrea

Gyakorló német nyelvtanár

Diplomáimat a Szombathelyi Tanárképző Főiskolán és a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem.
Fogászati szakmai német nyelvismeretemet a több éves fogászatban eltöltött éveimnek köszönhetem.


Széplaki Melinda

Közgazdász

Közgazdász végzettségemet a Nyugat-Magyarországi Egyetemen szereztem 2003-ban. Külkereskedelmi ügyintéző szakképesítéssel is rendelkezem. 2004 óta dolgozom a közigazgatásban, jelenleg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Soproni Járási Hivatalban aktív eszköz-közfoglalkoztatási szakügyintéző munkakört látom el. Feladataim a hazai és az EU-s forrásból finanszírozott támogatási eszközök kezelése, ill. a közfoglalkoztatás koordinálása.