“A Gyógyító kód” előadás (2021. október 1-én) – Belépődíjas!

2021. október 1-én, pénteken 18 órától Cserkúthy Balázs előadásának adunk otthont előadótermünkben, melynek során A Gyógyító kód és A Szeretet kód megismerésére nyílik lehetőség az e téma iránt érdeklődők számára.
A Gyógyító kód című könyvet – melynek magyarországi kiadója Cserkúthy Balázs (Leviter Kiadó) – Dr. Alex Loyd amerikai pszichológus, terapeuta és természetgyógyász doktor jegyzi, immár 20 éve.
Dr. Loyd tizenkét éven keresztül járta a világot, hogy gyógymódot találjon felesége, Tracey betegségére. Mialatt ezután kutatott, megismert különböző technikákat, melyek képesek ugyan megszüntetni a betegségek tüneteit, de nem hoznak tartós gyógyulást. Dr. Loyd ezután az energiák és a kvantumfizika alapos tanulmányozásába kezdett. 2001 tavaszán felfedezett egy egyszerű, fizikai mechanizmust, ami végre meggyógyította a feleségét. Ennek a mechanizmusnak A Gyógyító Kód nevet adta.
A Gyógyító Kód című könyve eddig 32 országban és 28 nyelven jelent meg, és több kategóriában első helyen szerepelt az Amazon.com bestsellerlistáján, s világszerte egyre többen alkalmazzák sikeresen öngyógyító folyamataik beindítására.
Az előadás végén lehetőség lesz a kipróbálásra, a közös gyakorlásra is.
(A módszer nem helyettesíti az orvosi ellátást, a különféle orvosi terápiákat, de hatékonyan kiegészítheti azt.)
Az előadásra előzetes regisztráció szükséges a leviter@leviter.hu e-mail címen.
Belépődíj 2.000,- Ft, mely egyben kedvezményes könyvvásárlásra is jogosít.
További információ: https://agyogyitokod.hu/

Előadás-plakát-Sopron-2021